Menü
Kosár

Kóstolgató - Kóstolási jegyzetek RSS Feed

Jun 07 Kalifornia
Mészáros Gabriella 0 507
1976. május 24. Párizs, Hotel Intercontinental. Steven Spurrier-nek, a Párizsban élő angol borszakértőnek, szakírónak, vinotéka tulajdonosnak különös ötlete támadt. Az amerikai függetlenségi nyilatkozat kétszáz éves évfordulóját sajátosan kívánta megünnepelni: kitalálta, hogy francia és kaliforniai chardonnay-kat és cabernet sauvignonokat kóstoljanak vakteszten a legkiválóbb francia borértők. Bomb..
May 15 Sándor Zsolt pincészete
Mészáros Gabriella 0 607
Sándor Zsolt PincészeteBÜKKI BORVIDÉK3530 Miskolc Kis-Avas Arnóti sor 115.+36 70 365 9671info@sandorzsolt.comwww.facebook.com/sandorzsoltpinceszeteZsoltot nagyon régóta ismerem. Legalább tíz éve annak, hogy az egyik első egri kihelyezett képzésünkön határozott lábakon álló kamerájával megjelent és előállt a kéréssel, miszerint fölvenné a kurzust. Nem igazán szeretjük az efféle felvételeket, de a k..
May 13 Körüljárjuk magunkat – egy kicsit
Mészáros Gabriella 0 238
Ez egy másfél éves kóstolási jegyzet, de ahogy beleolvastam, nem volt szívem nem megosztani. Most is érzem némelyik bor ízét, selymességét, hosszúságát.Kis tükörbenézés, jóindulatú méricskélés, összehasonlítás. Gyakran kerülünk olyan helyzetbe, amikor jól esne egy-egy bort más társaságban, más sorban megkóstolni. Efféle kíváncsiság szerintem mindenkibe szorult, belém talán több is az egészségesnél..
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)