Menü
Kosár

Könyvek

Borkalauz 2008 (letölthető pdf-ben)
Új
Kiadó: AKÓ Kiadó
Részlet az előszóból:"A Borkalauz a hazai minőségi bortermelésnek legjavát mutatjabe. Ez évek szerint változva 1200 - 1600 bort jelent. Csak apalackozott borok jöhetnek számításba, abból is a fővárosi/nagyvárosiborüzletekben, éttermekben megtalálható borok. Igyekszünka határainkon túli magyar termel..
0 Ft
Nettó ár:0 Ft
Ételekről és borokról
Új
Kiadó: AKÓ Kiadó
Szerző: Mészáros GabriellaOldalak száma: 298Kiadás: 2020. szeptemberA nyár jól kezdődik! Kikerül a nyomdából végre az a kötet, amit már nagyon várok magam is. Lassan tíz éve készülök rá, hogy tapasztalataimat összegyűjtsem és közreadjam – mások számára is elérhető formában.Könyv arról, amiről nagyon..
6 000 Ft
Nettó ár:5 714 Ft
Terra benedicta - Áldott föld
Új
Kiadó: AKÓ Kiadó
Először 2003-ban jelent meg a Terra benedicta – Tokaj and beyond c. kötet angol nyelven. Huszonkét borvidék, a Kárpát-medence klímája és geológiája, történelmi áttekintés és a borvidékekhez kapcsolódó gasztronómia is helyet kapott a könyvben. A kötet a huszonkét hazai és a határon túli borvidékek t..
7 900 Ft
Nettó ár:7 524 Ft
Terra benedicta – Tokaj and beyond
Új
Kiadó: AKÓ Kiadó
„Hungarians, with very good reason, have always been proud of their deep-rooted  wine traditions. In the second half of the twentieth century, however, under communist rule these traditions faltered and, in some cases, all but disappeared. Now, as the wine industry emerges from this period..
7 900 Ft
Nettó ár:7 524 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)