Menü
Kosár

Könyvek RSS Feed

Aug 19 Ételekről és borokról… - előjegyezhető
Mészáros Gabriella 0 526
A nyár jól végződik! Kikerül a nyomdából végre az a kötet, amit már nagyon várok magam is. Lassan tíz éve - vagy harminc? - készülök rá, hogy tapasztalataimat összegyűjtsem és közreadjam – mások számára is elérhető formában.Könyv arról, amiről nagyon szívesen beszélgetünk, bár nem állunk mindig biztos talajon. Most készül a kapaszkodó...Szerző, szerkesztő, kiadó egy személyben, főző- és fűszerező ..
May 16 Terra benedicta – Tokaj and beyond
Mészáros Gabriella 0 112
„Hungarians, with very good reason, have always been proud of their deep-rooted  wine traditions. In the second half of the twentieth century, however, under communist rule these traditions faltered and, in some cases, all but disappeared. Now, as the wine industry emerges from this period of mass-produced, low-quality wine made from high-yielding and easily-maintained vines, Hungarian winemakers ..
May 16 TERRA BENEDICTA – Áldott föld
Mészáros Gabriella 0 116
Először 2003-ban jelent meg a Terra benedicta – Tokaj and beyond c. kötet angol nyelven. Huszonkét borvidék, a Kárpát-medence klímája és geológiája, történelmi áttekintés és a  borvidékekhez kapcsolódó gasztronómia is helyet kapott a könyvben. A kötet a huszonkét hazai és a határon túli borvidékek tematikus bemutatását tartalmazza. Az első kiadáshoz képest teljesen új szöveg és más tematika adja a..
Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)